Skræddersyede forløb

Vi tilrettelægger det bedst mulige forløb for din organisation. Det kan være for alle lederne, et ledelseslag, en ledergruppe eller enkelte ledere. Elementer kunne være: individuel coaching, teamprocesser med afklaring, øvelser, gruppeprocesser og teambuilding, sidemandsoplæring, supervision, action learning, reflekterende teams, mentorordning, test, teori mv. Vi har lang erfaring med ledergrupper med 4-100 ledere. Vi har afholdt hundredvis af kurser i Danmark men flest i udlandet på fantastiske steder. Vores opgave er at tilrettelægge og gennemføre det forløb, der tjener jer bedst. Alle skræddersyede forløb kan gennemføres på engelsk.

Forløb med andre virksomheder

Vi finder to andre virksomhed og designer det program, der bedst passer til de tre virksomheders talenter, ledere og brancher sammen med virksomhedernes udviklingskonsulenter.  Vi faciliterer hele forløbet ud fra vores tilgang til udvikling, men vi gennemfører det sammen med de deltagende virksomheder. Det giver forløb med relevans, aktualitet, intensitet, venner og hurtig udvikling.

Det er den bedste form for udvikling for virksomheder der har en håndfuld talenter eller ledere, de gerne vil støtte og udvikle, men det skal være “on the job training” og “vi vil selv have indflydelse på processen”.

Åbne kurser

Personlig ledelse for erfarne ledere. Vi tilbyder løbende åbne kurser, der består af individuel behovsafklaring, forventningsafstemning, tilrettelæggelse af action learning, 3 dages eksternat-kursus sammen med ligestillede fra andre brancher, individuel opfølgning og mulighed for fortsat coaching. Se menupunktet Åbne kurser.

Facilitering og processkonsultation

Vi tilrettelægger og gennemfører organisationsudvikling, gruppeprocesser, målstyring, kulturforandring (agilitet f.eks.) osv. efter jeres behov. Facilitering af grupper er vores kernekompetencer. Herunder konflikthåndtering, gruppeudvikling, udvikling af fælles mål, kulturforståelse, værdier og adfærd.

Forandringsledelse

Vi har lang erfaring med at gennemføre og undervise i forandringsledelse.

Seminarer

Vi hjælper med behovsafklaring, design og gennemførelse af seminarer. Vi samarbejder med dygtige leverandører hvis behovet er mere action- eller oplevelsespræget. Vi er bedst til facilitering af udviklingsprocesserne.

Coaching

Bortset fra den erfaring udfordringer, succeser og fejl giver, er coaching nok den mest effektive metode til at udvikle sig selv og sine organisatoriske evner.  Vi er højtuddannede coaches med lang erfaring i ”executive coaching”. Vi tilbyder individuel coaching og gruppecoaching. Coaching tilbydes 1:1 eller virtuelt efter behov.  Vi tilbyder undervisning af grupper og individer i coaching. Vi udbyder ikke en akkrediteret coaching uddannelse.