HVORFOR VI ER TIL

Lederudvikling.dk er skabt for at hjælpe ledere med at forstå, engagere, motivere og begejstre medarbejdere til exceptionelle resultater.

 

Vi brænder for at gøre læring praktisk, simpel, oplevelsesorienteret, personlig og frem for alt brugbar.

VORES BAGGRUND

Vi er uafhængige konsulenter med lang erfaring fra de mest prestigefyldte danske virksomheder. Vi brænder for at videregive vores erfaring til ledere, der kan have glæde af vores tilgang til ledelse og den erfaring hundredvis af organisatoriske projekter og tusindvis af ledere har givet.

Vi har et meget stærkt teoretisk fundament indenfor psykologi, læring, udvikling og organisationsudvikling.

METODE

Alt hvad vi laver, er baseret på et eksistentielt og humanistisk grundlag. Udgangspunktet er, at mennesker faktisk er mennesker, der alle gerne vil være succesfulde og vellidte. Vi ved, hvordan virkeligheden udfolder sig, og vi ved, hvad der virker og ikke virker, når mennesker og organisationer skal lede og udvikle sig.

 

Der er mange teorier, som ikke rigtig virker i virkeligheden. Vi vil gerne hjælpe nysgerrige ledere til at skabe relationer, engagement og motivation gennem forståelse for, hvad der foregår mellem mennesker.

 

Tanker er nyttige. Men det er følelser, der får mennesker til at handle. Med udgangspunkt i den seneste videnskab om ledelse og psykologi – og mange års erfaring – tilbyder vi jordnære, oplevelsesbaserede og praktiske forløb, der hjælper ledere til at blive bedre til at lede.

Os

MOGENS MALTBY

Grundlægger

Grundlægger og leder af lederudvikling.dk. Jeg brænder for at gøre læring praktisk, simpel, oplevelsesorienteret, personlig og frem for alt brugbar.

Se mere om Mogens >>>

MORTEN FELD

Jeg er empatisk, rolig og engagerende, og jeg møder mennesker som ligeværdig. Jeg har hele tiden øje for at bygge på de ressourcer, der allerede er til stede i gruppen og hos den enkelte.

 

Se mere om Morten >>>

TINE JENSEN

 

Lederudvikling handler om at se og anerkende det, der allerede virker og samtidig hjælpe til en bevidstgørelse og efterfølgende opmærksomhed på “blinde” områder.

 

Se mere om Tine >>>

HENRIK SCHMIDT

 

Jeg har i mange år omsat hjerneforskning til konkrete handlinger – og jeg sætter stor ære i at vise – gennem konkrete øvelser og træning – at det, jeg påstår, holder.

 

Se mere om Henrik >>>

BIRGITTE BLANGSTED

 

Jeg får de praktiske ting omkring kurserne til at fungere.

 

Se mere om Birgitte >>>

Rådgivere

TUNE HEIN

Tune er rådgiver for lederudvikling.dk. Vi samarbejder med Tune, når vores større kunder efterspørger avanceret rådgivning om strategi, disruption og digitalisering.

 

Se mere om Tune >>>

MIKE RULIS

 

Mike er rådgiver for lederudvikling.dk. Vi samarbejder med Mike, når vores større kunder efterspørger rådgivning om kommunikation og relaterede områder på allerhøjeste plan.

 

Se mere om Mike >>>

Samarbejdspartnere

 

WORLD OF ADVENTURE

Vi samarbejder med WOA, når der er behov for leg med et seriøst sigte, praktisk teambuilding og store gruppeøvelser.

Se mere om World of Adventure >>>